Sayfalar

19 Temmuz 2010 Pazartesi

sıradan zor bir gün...

İkinci kez oluyor bu...
Ben doğma büyüme İstanbulluyum ama eşimin işinden dolayı Darıca'da ikamet etmekteyiz 23 yıldır..
Haliyle akrabalarımızın hepsi de İstanbul'da...En son onları ziyaret ettiğimizde sele yakalanmaktan kıl payı kurtulmuştuk...
Dün de yine bir ziyaretimiz vardı.
Ve bu kez de yakınımızda bir fabrikanın yangınından dolayı zor anlar yaşadık..
65 OOO ton tomruk yanıyor.Bugün üçüncü günü ve hala söndüremediler...
Darıca ve Bayramoğluna sadece iki giriş var.Yani başka semtlerden girmek gibi bir lüksümüz yok.Birincisi çayırova,ikincisi gebze girişi.Eğer birisi kapalıysa(ki dün itfaiye geçsin diye kapatmışlar) ikincisi felç olmuştur.
Dün Atatürk havalimanının oralardan Çayırovaya tam 45 dakikada geldik fakat kalan 10 dakikalık yolu tam bir saatte aldık.İnsan otobandan başka yollar da açar.Bizim insanımız her zorluğa alışmış maalesef...
bizlere hayatımızı zorlaştıran tüm insanları önce Allaha havale ediyorum,sonra da protesto ediyorum..

4 yorum:

  1. Bende Çayırova da oturuyorum.Demek yangına şahit olduğunuz .Ben görmedim ama gün boyu geçen helikopterlere insanı tedirgin ediyordu.

    YanıtlaSil
  2. Az önce de yanından geçtik hala yanıyordu.Daha kaç gün yanar bilemiyorum..
    Ama Allah beterinden saklasın...

    YanıtlaSil
  3. Vardır onun içinde bir iş ,belediye kaldırmak istiyormuştu orayı çoktandır..çok yüklüde bir sigortası varmış galiba..ama yanan milli servet ,hepimizin geleceğinden çaldılar orada belgırat ormanları kadar bir orman alanınınagaçları yandı..trafikte bunun artısı bide trenler durdu binlerce insan sefil oldu ,her şeyimiz bizim böyle alıştık artık atraksiyon oluyor ..ne acıki çok doğal karşılıyoruz..

    YanıtlaSil
  4. evet biz de aynı şeyi düşünmüyor değiliz.Yani yangın çıkmamıştır da birileri yangın çıkartmıştır diye.ünkü oradaki bütün fabrikalara taşınması söylenmiş herhalde..Nasılsa sigorta zararını karşılar.O da cebinden 5 kuruş çıkmadan fabrikasını kurar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli.....
Lütfen;
bir :)) bile olsa yorumlarınız beni mutlu edecek..