Sayfalar

10 Şubat 2011 Perşembe

Tecavüzcüye hadım cezası..

Tecavüzcüye hadım cezası..
Akp'nin yasa teklifi...
Gerçi içeriğini anlamadan yazmak istemedim.
Aslında yanlış bir ifade bile büyük yanlışlık doğurabilir düşüncesindeydim ki,açıklamada,o kişinin hormonlarına bakılacağı,ilaçla azaltılacağı,psikolojik destek göreceği  falan vardı.
Haberin detayına girmeden,gayet insani bir yaklaşım olduğuna inandım.
Bir bayan olarak da bu teklifi kayıtsız şartsız desteklediğimi bildirmek isterim..
Çünkü körü körüne değil,tıbbi destekle alınacak olan bir karar bu.......
Haberi okumak isteyenler aşağıdaki linke tıklasınlar lütfen..

http://www.haberoku.net/haber/161638-tecavuzcuye-hadim-cezasi.html

3 yorum:

  1. Bence böyle bir ceza hiçbirşeye çözüm değil hadım ettikleri o adam ilerde başka şekildede insanların canını yakabilir önemli olan bu tür durumlara neden olan şeyleri ortadan kaldırmak eğitimsizlik,işsizlik ve benzeri durumlara çağre bulmadıktan sonra istediklerini yapsınlar hiçbirşey değişmez zaten iktidar çözümün kısa yollusunu yapmaya dünden razı insanların orasnını burasını kesince tecavüz eden caniden ne farkımız olacak önce insanlığı eğitin iş verin sonra bakalım böyle şeyler oluyormu hayattan hiç beklentisi olmayan insanlar herşeyi yapar ama herşeyi...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aysun bunların hormonlarla ilgili olduğu tezinden yola çıkılırsa gayet insani bir yaklaşım bence.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşım..Bende aysun arkadaşa katılıyorum.Bu hormonlarla çok alakadar birşey değil bence insanın kişiliğiyle ilgili,hasta bir yapıya sahip olması ile ilgili..

    Yabancı bir uzman seyretmiştim discovery de en çok kadın ve çocuk öldüren sapıkların cinsel eylemlerini gerçekleştiremeyen ve bunu karşısındakine bağlayan ve bu sepeple daha küçük çocuklara yönelen kişiler olduğunu anlatmıştı..Eylemi gerçekleştiren çoğunlukla serbest bırakıyor ama başarısız olan sağ bırakmıyormuş..

    Hadım çözüm değil ama destekliyorum..onlara verilecek bütün cezaları destekliyorum..ama idam edilemeyeceklerine göre cezalarını çektikleri süre içinde onlara azar azar kadınlık hormonu verilmeli ona ne diyorlardı testoron mu ne öyle birşey işte..çıkınca karşı cinsin ne hissettiğini anlasınlar.ama korkarım bunun sonucundada bir sürü kırıtarak yürüyen üçüncü cins dolar memlekete..

    Sevgilerimle..Birde blog unun adımı değişti bende neşenin hobileri var .sen misin değilmisin anlamadım..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli.....
Lütfen;
bir :)) bile olsa yorumlarınız beni mutlu edecek..