Sayfalar

23 Mart 2010 Salı

Nihayet senden haber alabildim kınalı kuzum.
Ulaşabileceğim her yere haber saldım.En sonunda senin bizi aradığın ankesörlü telefondan seni arattırmaya karar verdim.Gözüm kararmıştı bir kere.Kim olursa olsun senden haber soracaktım.Telefon çaldı,birkaç askere sordum seni.En nihayetinde haber uçtu sana.İyi olduğunu nöbete gittiğini söylediler.Bizi aramanı istediğimizi,sana söylemelerini rica ettim askerlerden.Tamam dediler.
Ve beş dakika geçmeden sen aradın.Seni çok merak ettiğimi gözlerim yaşararak ben sana söylerken senin cevabın ilginçti doğrusu:Her gün aramaya fena alıştırmışım sizi.....
O nasıl söz, çıldırmak üzereydim deyince de;çok yorulduğunu sadece yemek ve yatmak eyleminden başkasını düşünemediğini söyledin...
Haklısın ama bu sanırım ders oldu sana ki bu sabah hemen arayıverdin.
Biliyor musun ben evlatları doğuda askerlik yapan anneleri gerçek anlamda şimdi anladım ve onların hissettiklerini hissettim.Allah o annelerin yüreklerine kuvvet versin.Eminim ki evlatları askerliklerini bitirinceye kadar uyku uyuyamıyorlardır.
Allah tüm asker annelerine sabır versin.....

2 yorum:

  1. Ahh canıııııı, kıyamam vallahi:( Dün postunu okumamışım, şimdi farkettim, seni çok iyi anlıyorum, merak etmekte çok haklısın. Gözün aydın:) bak kuzucuğunun sesini duymuşsun:) Hepsi Allah'a emanet olsunlar.
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. Amin arkadaşım.Ve teşekkürler her uğrayışın için...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli.....
Lütfen;
bir :)) bile olsa yorumlarınız beni mutlu edecek..