Sayfalar

20 Haziran 2010 Pazar

Dedemin babalar günü kutlu olsun..

Bugün babalar günü...
Ben hep dedemin babalar gününü kutladım çocukluğumdan dedem ölene kadarki zaman içerisinde.Mekanın cennet olsun dedeciğim.
Beni bir tokat bile atmadan büyüyüp,yetiştiren,her istediğimi tereddütsüz almaya çalışan,ve beni alnımdan öpen tek kişi.
O öpücük bana kendimi öyle mükemmel hissettirirdi ki,arkamda karlı bir dağ olduğunu düşünürdüm.Herşeye meydan okuyabileceğim hissine kapılırdım.Güç verirdin bana.
Senden sonra beni kimse alnımdan öpmedi dedeciğim.
Senden sonra kimsenin elini öpemedim babalar gününü kutlamak için...
Senden sonrası olmadı....
Sen ne mükemmel insandın,ben seni böylesine nasıl sevdim bilmiyorum.Hala seni anarken gözlerimin dolmasına engel olamıyorum.
Sen ki anasız,babasız bir yetimin başını okşadın,mutlu ettin ya,bu babalar gününde ben de sana hediye olarak,Allahtan rahmet diliyorum.Mekanın cennet olsun dedeciğim.Yattığın yer nurla dolsun senin ve babaannemin.

4 yorum:

  1. mekanı cennet olsun dedeciğinin..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Nilaycığım.

    YanıtlaSil
  3. Neşe ciğim ne mutluki sana böyle güzel hatırlayacağın biri var,mekanı Cennet olsun bazen bir dede, yada hala ,yada benzeri sevgisiz anadan babadan çok daha iyidir yerini tutmaz derler ama tutar bence ,bende üvey babaannemi kendi özlerime deişmem onu hep sevgiyle hatırlarım .

    YanıtlaSil
  4. sağol arkadaşım.Yorumlar benim için çok önemli

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli.....
Lütfen;
bir :)) bile olsa yorumlarınız beni mutlu edecek..